Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkels

Bekijk ons complete aanbod
A
Albert Heijn
M
Madelief
Mastenbroek
V
Volendammer Vishandel Schilder

Banketbakker Purmerend

Banketbakkerij Mastenbroek heeft een royaal assortiment aan gebak, taart, koek, schnittes, sloffen, vlaai, speciale taarten en kindertaarten. Maar ook bruidstaarten op maat gemaakt speciaal voor de bruid en bruidegom. Last but not least heerlijke gebakjes in de vorm van een moorkop en de appeltaarten volgens recept van oma! Kortom alles voor jong en oud is verkrijgbaar bij onze Banketbakkerij in Purmerend.

Ijssalon Purmerend

Multi-Ijs Koestraat staat in Purmerend en omstreken bekend om zijn ambachtelijke Italiaanse ijs. Het ijs wordt geïmporteerd en bereid met vrijwel alleen maar natuurlijke ingrediënten. Voor de mensen op dieet of met diabetes die graag een verfrissend ijskoude versnapering willen, is Multi-Ijs Koestraat is ook gespecialiseerd in suikervrij-ijs.

Multi-Ijs Koestraat is bekroond met een 1e plaats in de verkiezing ‘favoriete ijssalon’ van de provincie Noord-Holland!

Openingstijden bakker en ijssalon Purmerend

Bekijk hieronder de openingstijden en locaties van zowel de bakker als de ijssalon. Kom jij snel langs?

Banketbakkerij Mastenbroek >
Willem Eggertstraat 87
1441 CH Purmerend
0299 474 143

Ijssalon Multi-Ijs Koestraat >
Koestraat 10a
1441 CV Purmerend
0299 470 166

Winkelen in Purmerend is nergens anders zo leuk als in Winkelcentrum Eggert. Er zijn ruim 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Daarnaast zijn er verschillende leuke lunchtentjes en restaurants waar je terecht kunt voor een lekkere lunch, koffie en gebak of uitgebreide maaltijd. Voor je dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn in het winkelcentrum. In Purmerend is winkelen een ware beleving mede door de gezellige evenementen en unieke acties die er worden georganiseerd. Wanneer zien we jou?

Parkeren tijdens het winkelen in Purmerend

Voordelig parkeren in Purmerend kan bij de parkeergarage. De garage is de goedkoopste optie om te parkeren in het centrum van Purmerend. Lees meer informatie over parkeren >