Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkels

Bekijk ons complete aanbod

Supermarkt Purmerend

De Albert Heijn (of de Appie) al 130 jaar dé supermarktketen van Nederland. Met een breed assortiment aan eigen merken, zoals AH Huismerk, AH Excellent, AH Biologisch en AH Basic, vult de Albert Heijn zo’n vijf miljoen monden per dag. Met persoonlijke acties via de Bonuskaart of de Allerhande Box waarin je volledig voorzien bent van een gezonde en stevige maaltijd, is er voor iedereen wat wils. Kom snel langs bij de Albert Heijn in winkelcentrum Purmerend voor je dagelijkse boodschappen en meer!

Visboer Purmerend

De onlangs gerenoveerde Volendammer Vishandel Schilder is op de eerste verdieping van winkelcentrum Eggert te vinden. Voor de visliefhebbers is de zaak voorzien van een rijk assortiment aan verse schaal- en schelpdieren, inktvisringen, visfilets, gerookte zalm, garnalen en nog veel meer! Geniet van al het lekkers dat de zee te bieden heeft, bereidt met een hemels Schilder-smaakje, waar kwaliteit garant staat. Kom snel langs!

Openingstijden verswinkels Purmerend

Bekijk hieronder openingstijden van de verswinkels in Eggert Purmerend.

Volendammer Vishandel Schilder >
Willem Eggertstraat 131
1441 CH Purmerend
0299 434007

Banketbakkerij Mastenbroek >
Willem Eggertstraat 87
1441 CH Purmerend
0299 474 143

Ijssalon Multi-Ijs Koestraat >
Koestraat 10a
1441 CV Purmerend
0299 470 166

Winkelen in Purmerend is nergens anders zo leuk als in Winkelcentrum Eggert. Er zijn ruim 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Daarnaast zijn er verschillende leuke lunchtentjes en restaurants waar je terecht kunt voor een lekkere lunch, koffie en gebak of uitgebreide maaltijd. Voor je dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn in het winkelcentrum. In Purmerend is winkelen een ware beleving mede door de gezellige evenementen en unieke acties die er worden georganiseerd. Wanneer zien we jou?

Parkeren tijdens het winkelen in Purmerend

Voordelig parkeren in Purmerend kan bij de parkeergarage. De garage is de goedkoopste optie om te parkeren in het centrum van Purmerend. Lees meer informatie over parkeren >