Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Winkels

Bekijk ons complete aanbod
A
ANWB
B
Blossom Fashion & Lifestyle
C
C&A
H
H&M
HEMA
K
Kelly Fashion & Coffee
L
Lucardi
M
MADDOX JEANS
N
Nelson
P
Pearle
R
Rituals
S
Shoeby
Specsavers
T
terStal
W
WE Men
Z
Zeeman
Ziengs

Juwelier Purmerend

Voor horloges, ringen, armbanden, kettingen, oorbellen en vriendschapsringen ben je bij Lucardi juwelier aan het juiste adres. Van leer tot diamant; alle soorten stenen, maten en kleuren zijn in het assortiment opgenomen. Op zoek naar een leuke cadeauset een vrouw, man of een jarig nichtje of neefje? Waar Lucardi inspeelt op de juwelen is Bijoutiek van prachtige sieraden en mooie accessoires voorzien. Wil je weten wat? Kom snel langs bij de juwelier in Purmerend en zoek jouw ideale sieraad uit!

Goud voor geld

Heb je sieraden, erfstukken of juwelen waar je eigenlijk van af wil? Bij We Buy Gold nemen deze waardevolle stukken graag van je over. Deze inlevering is uiteraard in ruil voor contant geld en wat je daarmee wil doen is helemaal aan jou. Kom snel!

Openingstijden sieradenwinkels Purmerend

Kijk bovenaan de pagina voor het adres en de openingstijden van de winkel waar jij graag heen wil. Zien we je snel?

Winkelen in Purmerend is nergens anders zo leuk als in Winkelcentrum Eggert. Er zijn ruim 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Daarnaast zijn er verschillende leuke lunchtentjes en restaurants waar je terecht kunt voor een lekkere lunch, koffie en gebak of uitgebreide maaltijd. Voor je dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn in het winkelcentrum. In Purmerend is winkelen een ware beleving mede door de gezellige evenementen en unieke acties die er worden georganiseerd. Wanneer zien we jou?

Parkeren tijdens het winkelen in Purmerend

Voordelig parkeren in Purmerend kan bij de parkeergarage. De garage is de goedkoopste optie om te parkeren in het centrum van Purmerend. Lees meer informatie over parkeren >