Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Winkelcentrum Eggert dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Diana Baard is leasing manager voor Winkelcentrum Eggert.

e-mail: diana.baard@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Winkelcentrum Eggert Purmerend

Winkelcentrum Eggert in Purmerend heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 20.200 m² waarin 55 winkels en restaurants zijn gevestigd. Eggert wordt jaarlijks door circa 3.9 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelcentrum. 

 

Managementkantoor Eggert
Nieuwsstraat 69
1441 CJ Purmerend

Management van Winkelcentrum Eggert

Tessa Morsink is asset manager voor winkelcentrum Eggert.

E-mail: tmorsink@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

Zij beantwoordt graag al uw vragen over winkelcentrum Eggert. 

Winkelcentrum Eggert is een centrum van Wereldhave

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave.