Vandaag geopend 09:30 - 18:00

The Closet Sale

29 april 2024

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze veel te leuk om weg te gooien? Geef ze een nieuw thuis met The Closet Sale in 't Eggert! Op donderdag tot en met zondag is er de gelegenheid om voor één dag je eigen kledingwinkel te openen. Koop hieronder je ticket!

Voor de komende maanden zoekt The Closet Sale elke dag nieuwe ondernemers. Heb jij altijd al gedroomd om voor een dag je eigen winkel te openen en heb je meer dan genoeg kleding waar je andere blij mee kan maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie zijn al aanwezig.


Ben je de trotse eigenaar van je eigen shop aan Willem Eggertstraat 39, naast de Only & Score, tegenover de Jamin in de passage waar ook Blokker & Nelson zitten. De betaling per individuele inschrijving is €45. Je levert bij de opening een borg in van €50 bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend.

Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Een groepsticket kost €55. Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

  • Donderdag (08.00 - 18.00 uur)
  • Vrijdag (08.00 - 20.00 uur)
  • Zaterdag (11.00 - 17.00 uur)
  • Zondag (11.00 - 17.00 uur) 

Meer informatie en details zie de FAQ en algemene voorwaarden. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@eggertwinkelcentrum.nl

*FAQ
*Algemene VoorwaardenOefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas 't Eggert omver met jouw fantastische stijl. Succes!