Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Summer Shopping Night

24 juni 2022 - 24 juni 2022

Vrijdag 24 juni is het weer zover: Summer Shopping Night in Eggert. Niet zomaar een koopavond, maar extra lang shoppen tot 22.00 uur!

Summer Shopping Night ⛱️

Met de zomer in het vooruitzicht is het de hoogste tijd om de fleurige, hippe en luchtige outfits te scoren in Eggert. Of wat dacht je bijvoorbeeld van festivaltentjes, telefoonopladers of leesvoer voor aan het zwembad? Een goed begin is het halve werk!

Tijdens Summer Shopping Night op 24 juni is er tussen 19.00 en 22.00 uur van alles te doen in het winkelcentrum. Zo zijn er fijne winkelacties, speciale deals en spetterende optredens om alvast de summer vibes te voelen!

Toffe acts 🎤💃

We maken er een feestje van! Op deze avond zijn er diverse DJ’s aanwezig die een heerlijk zomers deuntje draaien. Of wat dacht je van Braziliaanse danseressen, die perfect op de beat van de brassband weten te swingen. Worden de shoptassen wat zwaar aan de armen? Het dansoptreden van dansschool Dynamic zorgt ervoor dat je even alles heerlijk los kunt schudden! Alls klap op de vuurpijl komt eerst om 20.30 uur niemand minder dan sfeermaker Samantha Steenwijk langs voor een spetterend optreden en sluit lokale held Peter de Graaf om 21:30 uur af!

Kan jij de zee inmiddels ook al bijna ruiken? We zien je graag vrijdag 24 juni! 🦩