Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Op je paasbest met Eggert

25 maart 2021

Dit jaar thuis Pasen vieren? Maak het ondanks de lockdown tóch speciaal met hulp van de ondernemers van Eggert. Benieuwd waar je allemaal moet zijn? Wij hebben het op een rijtje gezet voor je. 

Eettafel: check! 
De paashaas jaloers maken op wat er allemaal op jouw tafel staat tijdens de paasbrunch, lunch of diner? Say no more! Een goed begin is het halve werk. Dit geldt voor alles, maar zeker ook voor Pasen. Je wilt tenslotte deze dag op je paasbest zijn! Met de gezellige decoraties van onze ondernemers kun je alvast lekker in de stemming komen. Onze tip: je woonkamer is pas paas proof met een mooie bos kleurrijke lentebloemen. 

Al deze items gemakkelijk shoppen? Dat doe je door een afspraak te maken bij een van onze winkeliers via ons reserveringssyteem. Hop hop hop, op naar Eggert!  

Buikje rond gegeten: check! 
Bij een écht geslaagd feest hoort natuurlijk lekker eten. Of je nou de focus legt op het ontbijt, het diner of een goede gourmetsessie met het gezin: je haalt het in Eggert. Zie in het overzicht hieronder wat de ondernemers van ons winkelcentrum jullie dit jaar graag voorschotelen.   

  • IJstapas en ijstaart bij Multi-ijs
  • Paasbox bij Doppio
  • Paasslof bij banketbakkerij Mastenbroek

Een bezoekje aan Eggert? Check! 

Kom je met Pasen graag langs bij ons? Dit zijn onze openingstijden: 

Eerste paasdag: De winkels zijn gesloten, de supermarkten zijn wel open (Albert Heijn 09:00 - 20:00)
Tweede paasdag: Sommige winkels zijn open van 12:00 tot 17:00. De supermarkten zijn open (Albert Heijn 09:00 - 20:00).

Vrolijk Pasen! 

Psst... de paashaas heeft eitjes verstopt in het winkelcentrum. Doe mee en maak je kans op een paasprijsZoek jij met ons mee?