Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Moederdag in 't Eggert

6 mei 2020

Yes! Het is bijna Moederdag: een dag om jouw moeder eens even extra in het zonnetje te zetten! Wij hebben alle bijzondere Moederdagacties en cadeautips op een rijtje gezet, zodat jij die powervrouw goed kunt verwennen! 

Bij Doppio kun je terecht voor een heerlijk Moederdagcadeau. Ze hebben namelijk een cadeaupakket samengesteld waarmee je een onwijs lekker thee momentje kunt hebben met je moeder. Geniet samen van deze mooie dag onder het genot van een overheerlijk kopje thee!

Met een cadeau van Rituals weet je zeker dat je je moeder blij gaat maken. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei is de oude winkel (tegenover de KPN) geopend met een extra kraam. Hier kun je een mooi cadeaupakket kopen om je moeder eens lekker in de watten te leggen. Daarnaast is de nieuwe winkel (naast de Lucardi) ook gewoon geopend, hier kun je zelf een cadeaupakket samenstellen met de lievelingsgeurtjes van je moeder.

Wat natuurlijk ook altijd wordt gewaardeerd is een ontbijtje op bed. Bij Mastenbroek en Albert Heijn vind je alles om jouw moeder een perfecte start van de dag te geven. Met een verse jus d’orange, een croissantje en een eitje ben je al een heel eind op de goede weg.

Tot slot scoort een bosje bloemen traditiegetrouw erg goed. Voor een mooie sortering van boeketten, plantenbakken en cadeauartikelen ben je bij Madelief aan het goede adres!

Weet jij al waarmee je jouw moeder gaat verrassen? 

Wij wensen alle moeders een hele fijne en liefdevolle Moederdag!