Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Liefs van de ondernemers

9 februari 2022

Valentijnsdag, love it or hate it! Hoe dan ook, je kunt er niet meer omheen. De dag van de (geheime) liefde zit er weer aan te komen, maar hoe kun je de liefde van je leven dit jaar verrassen? Durf jij het aan om jouw crush dit jaar een anonieme boodschap te sturen of heb jij misschien iets goed te maken met je partner? Maak je geen zorgen, onze lokale helden zijn jouw redders in nood. ✊

Een romantische diner, een heerlijke parfum, een prachtige bos bloemen, een oogverblindend sieraad, een goede fles champagne, onweerstaanbare chocolade of ga je toch voor een ouderwetse, handgeschreven kaart. De mogelijkheden zijn ein-de-loos. Jij kent jouw Valentijn natuurlijk het beste, maar mocht je toch wat hulp kunnen gebruiken dan staan onze ondernemers te popelen om jou hierbij te helpen. 💝🌹

  • Primera: Zeg het met een kaartje! Primera heeft een groot assortiment met wenskaarten voor Valentijnsdag. Ook de Jumbo kaarten zijn hartstikke leuk! Daarbij hebben ze nog leuke gifts en knuffels en natuurlijk de grote wand met meer dan 100 cadeaukaarten.
  • Doppio: Winkelen, koffie en een heerlijk gebakje zijn de sleutel tot het hart. Gelukkig kun jij met jouw Valentijn bij Doppio terecht.
  • Mastenbroek Banketbakkerij: Bij Mastenbroek hebben ze diverse lekkernijen in ons assortiment om je valentijn te verwennen! Denk aan hartjes chocolade en lekkere kaasjes in hartvorm.
  • Madelief: Een schot in de roos! Bloemen zeggen vaak meer dan 1000 woorden. 
  • Rituals: Jezelf verwennen op Valentijn is iets van deze tijd! Bij Rituals hebben ze alles voor je klaar staan voor een heerlijk spa momentje. 
  • Lucardi Juwelier: Wie wordt er nu niet blij van wat sprankelends? Kijk voor al het schitterends snel bij de juwelier, dit cadeau wordt nooit vergeten!

Tip: De dag van de liefde draait natuurlijk om veel meer dan romantiek. Ook jouw lieve opa, gezellige buurvrouw en zorgzame moeder verdienen het om deze dag in het zonnetje te worden gezet. Let’s share the love! ❤️

Happy Valentine’s Day!

Liefs,
Eggert