Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Kids Heroes

4 mei 2024 - 4 mei 2024

Ontmoet jouw helden tijdens Kids Heroes

Het is tijd om jouw kidshelden eindelijk te mogen ontmoeten! Op zaterdag 4 mei komen jouw helden namelijk naar 't Eggert.

Naast de leukste ontmoetingen met helden als Bumba, Mickey & Minnie en Sonic, kun jij ook een bekende TikTok-held ontmoeten! Mark Lucas, bekend van o.a. H3L, komt namelijk speciaal voor jullie langs in 't Eggert.


Meet & Greet podium: 11.00 - 16.30 uur

11.00 tot 11.45 uur | Bumba
12.30 tot 13.15 uur | Mickey & Minnie
14.00 tot 14.45 uur | Sonic
15.30 tot 16.30 uur | TikTok Hero Mark Lucas

Star Wars-event: 11.00 - 16.30 uur

Ga op de foto met een Stormtrooper & Darth Vader en maak je eigen LEGO-bouwwerk aan één van de bouwtafels. Bewonder ook de prachtige Star Wars LEGO-modellen en neem het daarna op tegen je vrienden op de Star Wars game-units. Ga jij winnen?


Extra informatie 

We verwachten tijdens dit evenement veel drukte in 't Eggert. Dat is uiteraard gezellig, maar daarom hebben we voor de meet & greet met jouw helden wel wat regels opgesteld om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

  • Er worden geen handtekeningen uitgedeeld.
  • Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand.
  • Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.

In verband met de drukte raden we je aan om op tijd te komen! We kunnen bij grote drukte niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt voor een meet & greet. 

Iedereen is van harte welkom in 't Eggert!

 

Foto's

Er zijn ontzettend veel foto's gemaakt tijdens Kids Heroes! Was jij erbij en wil je graag de foto's van jou en je kinderen downloaden? Dan kan dat hier.

 

Lees hier de actievoorwaarden.