Vandaag geopend 09:30 - 20:00

Jumbo opent 18 mei!

16 mei 2022

Hallo Jumbo! Wij zijn trots te mogen vertellen dat we er een supermarkt bij krijgen in het Eggert. Met ruim 1.000 vierkante meter opent Jumbo volgende week op woensdag 18 mei om 9 uur feestelijk de deuren. En mis de gratis appeltaart niet! 😉 

Voor de fijnproevers
Met een ruime en overzichtelijke inrichting kan je hier op je gemak je dagelijkse boodschappen doen. Daarbij kunnen de echte fijnproevers kiezen uit allerlei culinaire en versbereide extra’s. Wat dacht je van verse pizza’s om thuis af te bakken, heerlijke maaltijdsalades of opgemaakte borrelschalen met carpaccio of vitello tonnato? Vergeet vooral je Purmerends speciaalbier niet! De echte parels uit de lokale Berging Brouwerij zullen te vinden zijn in de schappen van onze Jumbo.

Nog meer nieuws
Wist je dat je bij elke besteding vanaf 25 euro aan boodschappen, het eerste uur parkeren in de Q-park Willem Eggert garage vergoed. Handig! 

Gratis appeltaart
Ja, je leest het goed. Deze opening komt natuurlijk niet zonder traktaties. Als jij tot en met zondag 22 mei boodschappen doet voor een bedrag van 20 euro of meer, ontvang je een ambachtelijke gebakken appeltaart. Ga jij deze waardevolle informatie met je partner delen of houd je hem lekker voor jezelf? Hoe dan ook, dat wordt smullen!

Bekijk hier de aftermovie van de feestelijke opening: 

Zo’n grote nieuwe winkel heeft natuurlijk ook mensen nodig om het topteam aan te vullen. Ben jij of ken jij iemand die iets zoekt? Kijk snel bij onze vacatures.

Maak elke dag bijzonder
Met deze aanwinst wordt jouw bezoek aan Eggert nóg completer! Je kunt bij ons terecht voor de leukste winkels, een gezellig hapje eten, een bezoek aan de sportschool en je favoriete supermarkt naar keuze.

Wil je op de hoogte blijven voor de opening van Jumbo? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief!