Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Fit & Zo Demodag

17 februari 2024 - 17 februari 2024

Yes! Je hebt besloten de fitste versie van jezelf te worden, maar welke sport past nou echt bij jou? Eggert to the rescue! Op zaterdag 17 februari vind jij jouw ideale (team)sport op de Fit & Zo Demodag. Hier staan meerdere sportverenigingen klaar om jou kennis te laten maken met verschillende sporten. Welke ga jij uitproberen? 

Programma Fit & Zo Demodag
Wanneer: 17 februari
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur

 • 11.00 tot 11.30 uurYogaStills
  Vind je rust terug en verbeter je fysiek tijdens de yogalessen van YogaStills. Bij deze yogastudio in hartje Purmerend kun je meedoen met verschillende yogavormen, zoals stoel-, aerial en yinyoga. Doe alvast inspiratie op op hun Instagram en dan zien we je zaterdag in 't Eggert!

 • 11.30 tot 12.00 uur - Move Your Limits 
  Op zoek naar nog meer uitdaging? Dan is deze bootcamp echt iets voor jou. Move Your Limits motiveert jou om een gezonder en vitaler leven te krijgen. Ga aan de hand van verschillende oefeningen de uitdaging aan met jouw eigen lichaam. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk op de website én doe mee tijdens de demodag.

 • 12.00 tot 13.00 uur - KV Purmer
  De leukste korfbalvereniging in de regio Purmerend is natuurlijk KV Purmer. Hier staan veiligheid, gezondheid en een plezierig sportklimaat centraal. Wil jij je aansluiten bij deze vereniging? Meld je aan via de website en kijk tijdens de demodag of deze sport bij je past! 

 • 13.00 tot 14.00 uur - Itaikan 
  Judo is goed voor je zelfvertrouwen én je hele lichaam. Daarnaast is het een zeer geschikte sport voor de ontwikkeling van kinderen, zoals valbreken, balans en stoeien zonder elkaar pijn te doen. Judovereniging Itaikan richt zich dan ook op de ontwikkeling en het plezier in sporten. Benieuwd geworden? Lees meteen meer op hun website of test je judoskills tijdens de demodag. 

 • 14.00 tot 15.00 uur - 2Day We Dance 
  Verbinding, vrijheid en samen genieten van Cubaanse Muziek: daar draait het om bij 2day We Dance! David, Laila, Jorn en Anastasia leren jou met zo veel plezier te dansen, dat je niet eens meer weet waar je bent of hoe laat het is. Of zoals zij zelf altijd zeggen: 'Dance like everyone is watching, but you just don't give a...' Laat jouw beste moves zien en wie weet dans jij jezelf naar jouw fitdoelen. Proef alvast de sfeer op de website of Instagram.

 • 15.00 tot 16.00 uur - Dansschool NVHer  
  Lekker dansen is voor jong én oud. Bij Dansschool NVHer is er altijd een dansles waar je terecht kan! Neem een kijkje op de website en waag een dansje tijdens de demodag.

 • 16.00 tot 17.00 uur - LudoSport 
  May the force be with you! Wil jij je inner Luke Skywalker in jezelf naar boven halen? Doe dan tijdens de demodag mee met LudoSport, een vechtsport waarbij je gebruikmaakt van een lichtzwaard. LudoSport draait om het scoren van punten door met je lichtzwaard(en) je tegenstander te raken doormiddel van zacht contact. Nieuwsgierig geworden? Lees alles over deze sport op de website of volg LudoSport op Instagram en Facebook.

 • Spurd
  Het recept van een vitaal en gelukkig leven? Een actieve en gezonde levensstijl! Spurd zet zich ervoor in om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden. Ze stimuleren een beweegvriendelijke omgeving die zorgt voor een plezierige stad om in te wonen en te recreëren. Meer weten? Bekijk de website

Kortom, tijdens de Fit & Zo Demodag in 't Eggert ontdek je niet alleen welke sport het beste bij jou past, maar beleef je ook een dag vol sportieve avonturen en nieuwe uitdagingen!

YogaStills

Move Your Limits

KV Purmer

Itaikan

2Day We Dance

Ludo Sport

Spurd