Vandaag geopend 09:30 - 20:00

Basic-Fit werkt zich in het zweet!

4 maart 2021

Er is nog wat werk aan de winkel, maar binnenkort opent er een gloednieuwe sportschool in ’t Eggert in Purmerend! Er wordt al flink gezweet om jou na de lockdown een prachtige én praktische sportplek te bieden. Het team van Basic-Fit is namelijk druk bezig met de laatste werkzaamheden en het plaatsen van de fitnessapparaten.

De nieuwe sportschool heeft een oppervlak van ruim 1500 m² en bevindt zich op de eerste verdieping van het winkelcentrum. Basic-Fit is straks makkelijk bereikbaar. Er komen twee entrees: vanuit het winkelcentrum en vanuit de Koestraat.

Fitness voor iedereen

Basic-Fit staat bekend om haar grote sportclubs, waar je de nieuwste apparatuur vindt. Alles wat je nodig hebt voor jouw workout! Hygiëne is, juist nu, extra belangrijk. Dat zie je terug in de nodige maatregelen waar de sportschool na de heropening naar streeft, zoals een beperkt aantal mensen, grondige reiniging en anderhalve meter afstand.

Basic-Fit helpt jou bij het vinden van je ideale sportroutine. Na een korte online intake krijgen nieuwe leden een persoonlijk trainingsschema voor de eerste zes weken om je goed op weg te helpen. Ook kun je gebruik maken van de gratis Basic-Fit app met vele oefeningen, trainingsschema’s en virtuele lessen. Wil je persoonlijke begeleiding? Geen probleem! Er zijn persoonlijke trainers beschikbaar die je graag helpen. Bij Basic-Fit sport je voor een voordelige prijs. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Bekijk de website van Basic-Fit voor meer informatie.

Maak elke dag bijzonder

Met deze aanwinst wordt jouw bezoek aan Eggert nóg completer! Je kunt bij ons terecht voor je dagelijkse boodschappen, favoriete winkels, een gezellig hapje eten en binnenkort ook voor een bezoek aan de sportschool. De ideale toevoeging om alles uit je dag te halen. Wanneer het weer kan, zien we jou graag bij Basic-Fit!

Wil je op de hoogte blijven voor de opening van Basic-Fit? Volg ons dan op Facebook!