Vandaag geopend 09:30 - 18:00

First Access | Extra plekjes The Closet Sale

29 december 2022

Oh nee toch! Je kledingkast puilt uit, je hebt zó veel interieurspullen dat Marie Kondo er een paniekaanval van zou krijgen en The Closet Sale in 't Eggert is al helemaal volgeboekt. Wat nu? 

We bieden je graag toch de kans een plekje te bemachtigen voor The Closet Sale. Vul onderaan de pagina jouw gegevens in op de reservelijst om first access te krijgen op nieuwe plekjes. Wij laten het jou als eerste en exclusief weten wanneer er weer nieuwe plekken vrijkomen. Hou je mailbox dus goed in de gaten!

Dus, Marie-Kondo er op los, stop alles wat je weg wil doen in een doos en bewaar deze nog even. Wie weet run jij binnenkort toch nog voor één dag je eigen kledingzaak in 't Eggert.

Hoe werkt het?

Geef je via onderstaand formulier op voor first access op de extra plekken. Tegen de tijd dat er een plekje vrijkomt of er dagen bijkomen, krijg jij als eerste een mail. Schrijf je dan direct in via deze pagina en claim je plekje bij The Closet Sale in 't Eggert. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Hou dus je mail goed in de gaten!

First access lijst The Closet Sale

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Wat is The Closet Sale

Op donderdag (08:00 - 18:00), vrijdag (08:00 - 20:00), zaterdag (08:00 - 17:00) of zondag (10:00 - 17:00) ben je de trotse eigenaar van je eigen shop aan Willem Eggertstraat 39, naast de Only & Score, tegenover de Jamin in de passage waar ook Blokker & Nelson zitten. De betaling per inschrijving is €25 en je levert voor opening een borg in van €50 bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend. 

*Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@eggertwinkelcentrum.nl