Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Welkom terug Sinterklaas!

11 november 2021

Hoor wie shopt daar kinderen? Sinterklaas is terug van weggeweest! We mogen onze schoen weer zetten, Sinterklaasliedjes zingen en oneindig veel pepernoten eten. We hebben Sinterklaas, alle Pieten en Ozosnel ontzettend gemist.

Pieten plein
Om de goedheiligman wat op weg te helpen wordt het Eggert-plein van 20 november t/m 4 december omgetoverd tot Pietenplein. We zijn nog wel op zoek naar een aantal lieve kinderen die de Pieten willen helpen met knutselen. Laten we onze handen eens uit de mouwen steken voor de lieve Sint!

Knutselen 🎨
Iedere zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en iedere zondag van 12:00 tot 17:00 uur kun je op het Pieten plein knutselen. Hier kunnen de kinderen een XXL schoentje knutselen, hun eigen Sint verlanglijstje maken en speciale Sinterklaas kleurplaten inkleuren. Papa en mama kunnen de Sint ondertussen vast wel helpen met cadeaus shoppen. 😉

LET OP! Zaterdag 4 december is het laatste moment dat de schoentjes kunnen worden opgehaald. 

Nou Sinterklaas, mocht u dit lezen dan wensen wij u heel veel succes en alvast een fijne verjaardag! U zult vast blij zijn met alle hulp. Wij zullen zorgen voor een wortel en wat water voor Ozosnel en hopen dat we wakker worden met een goedgevuld schoentje!

Fijne Sinterklaasviering namens winkelcentrum Eggert. 🎁